Search
Àsia / La Volta al Món / Singapur / Sud-Est Asiàtic

ELS VINT-I-TOTS A SINGAPUR

Celebrar anys sempre és especial, i encara més quan s’està fora de casa. Em feia il·lusió passar el meu aniversari a Singapur, una ciutat de la que teníem molt bones referències i trencava una mica amb la monotonia dels països asiàtics. Singapur és una mescla entre Àsia i occident i això fa que sigui una ciutat singular. Molt neta i multicultural, té un munt d’atractius per conèixer.

El regal que em va fer l’Estel no podia ser més icònic. Vam passar la nit del meu aniversari a l’hotel Marina Bay Sands, l’edifici estrella del país. Aquell edifici que tothom ha vist algun dia encara que sigui en alguna pel·lícula on en les carreres de F1 i que a més, té la infinity pool més alta del món. Una piscina descoberta a dalt de tot amb unes vistes impressionants a la ciutat. Avui en dia només s’hi pot entrar si ets resident de l’hotel, així que vam aprofitar per anar-hi a la tarda, per la nit amb totes les llums de fons i l’endemà al matí. L’habitació estava en una de les plantes superiors de cara la ciutat amb una vidriera inclinada que deixava sense respiració. Una nit increïble, mil gràcies!

Tothom que ens recomanava Singapur ens deia el mateix: heu d’anar a menjar! La mescla gastronòmica que ofereix la ciutat és una passada, i nosaltres ho vam aprofitar prou bé, sobretot aquest mateix dia. Per dinar vam anar al Hawker Chan de Chinatown, el que és el restaurant amb una estrella Michellin més barat del món.

Fa gràcia anar-hi per provar el seu plat estrella, el pollastre amb arròs. No sabríem dir si es mereix aquest estatus o no, perquè el servei és mínim i les instal·lacions molt bàsiques, però el que sí que podem dir és que el pollastre està molt i molt bo. També vam demanar pollastre amb noodels i un assortit de porc cuinat de diferents maneres. Ens va sortir el dinar per menys de 15€ entre els dos amb beguda inclosa.

Per sopar no ens vam quedar curts. Un dels restaurants que més de moda està de tot Singapur. Amb un estil totalment diferent a l’anterior, vam anar a fer el nostre sopar de país i d’aniversari al Mezza9. Es tracta d’un concepte de gastronomia personal, amb moltes cuines repartides pel menjador i en cada una s’hi prepara la seva especialitat. Es recomanen plats per compartir i així provar de tot. Al finalitzar, després d’una safata amb 6 postres diferents impossible d’acabar-nos, ens vam portar un pastís d’aniversari fet expressament per celebrar els meus 29 anys, brutal! La nostra experiència AQUÍ.

Aquell dia vam aprofitar per veure la zona del centre de Singapur, les vistes al Marina Bay Sands des del Merlion, passejar per l’increïble Chinatown i per la tarda vam anar al Garden by the Bay, l’altre icona de la ciutat. Es tracta d’un jardí amb arbres artificials molt alts i passarel·les entre ells. En el parc on es troben hi ha diferents jardins inspirats en altres cultures i un parell de cúpules on es poden observar exposicions amb diferents tipus de flors i arbres d’arreu del món.

Vam visitar Singapur un total de quatre dies i ens vam quedar en un dels hotels més punters de la ciutat, el Royal Plaza on Scotts, tot un gran encert. La veritat és que hi vam estar de meravella, ben a prop del metro, al costat de Orchad Road, el carrer comercial més important del país amb més de 29 centres comercials, una barbaritat! La nostra experiència AQUÍ.

Ens van tractar com mai, tant que ens van convidar a dinar amb tot el seu equip al restaurant que tenen a l’entrada, el Carousel Buffet, catalogat com el millor restaurant bufet de la ciutat.

La resta de dies els vam passar caminant pel centre i visitant les zones més atractives. Deixant de banda la zona de Chinatown, Marina Bay i Garden by the Bay, ens va agradar moltíssim Kampong Glamt, on es troba la Sultan Mosque i una pila de restaurants, cafeteries, botiguetes de records i locals underground-chic. Un lloc molt xulo per fer una volta i provar el menjar àrab que tant ens agrada.

Little India, a Sarangoon Road, té un dels mercats més importants de la ciutat-estat amb menjar i roba típica índia. No està massa massificat així que es un bon lloc per passejar, visitar algun temple indi i provar el menjar local com el Chai Masala. Per la nit una opció és anar a Clarke-Quay, un barri ple de bars i restaurats on hi ha força ambient però massa turístics pel nostre gust. Ens va agradar la zona entre mig de Marina Bay i els Garden by the Bay on hi ha un night market cobert amb parades de menjar de diferents parts del món.

Davant del Marina Bay hi ha el Museu de les Arts i les Ciències en forma de flor de lotus. Allà mateix cada nit es fa un espectacle de llums, aigua i música amb imatges projectades que no està de més veure’l abans d’anar a sopar. És molt fàcil moure’s per la ciutat, hi ha metro que connecta amb tots els punts importants, nosaltres recomanem, sempre que la calor ho permeti, fer-ho a peu ja que es poden trobar lloc inesperats que valen molt la pena.

Sens dubte m’emporto un gran record de la meva entrada als 29. En una ciutat de les que sí que hi viuríem, un d’aquells llocs que val la pena conèixer a fons per veure tot el que ofereix, menjant d’allò més bé i al costat de l’Estel gaudint de la súper sorpresa que em va fer. Què més es pot demanar? Només arribar als 30 igual de bé. A on? No ho sabem!

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.