Search

STAY LOKAL

Amb un sol dia al Stay Lokal no en vam tenir prou per gaudir de la ciutat i de l’allotjament. Són uns apartaments ben ubicats al centre de la ciutat a 5 minuts caminant de la famosa Liberty Bell i just al carrer del davant de l’Elfreth’s Alley.

Vam arribar abans del migdia i ja ens el tenien preparat. Amb un codi que ens van enviar per e-mail vam introduir la contrasenya a la porta d’entrada a l’edifici i posteriorment a la porta de l’apartament. No hi ha recepció però dia hi ha el personal de la neteja que s’encarrega que tot estigui en ordre.

Ens va semblar perfecte que a l’entrada hi haguessin cascs per si algun client vol llogar patinet elèctric o bicicleta per la ciutat. Uns casc que mai ningú ofereix i en realitat són obligatoris.

No hi havia ascensor així que pot resultar una mica incòmode per algú el fet de pujar i baixar les maletes. Nosaltres estàvem en una segona plata i comodíssims. Només arribar vam entrar en l’apartament tot diàfan, amb una cuina americana i el llit doble davant del menjador. Uns finestrals grans donaven a un pati interior i, el millor per nosaltres era la decoració chick industrial que li havien donat a tots els apartaments.

Parets de formigó i rajola, decoracions d’alumini daurat i una cuina molt minimalista on tenien ingredients imprescindibles per cuinar com oli, sal, vinagre, cafè i sucre. A més de rentaplats, forn i microones.

Ja ens agradaria algun dia tenir un pis d’aquests en alguna part del món, i perquè no a Estats Units.