Search
Uncategorized

SYDNEY HARBOUR YHA

El Sydney Harbour YHA és sense dubtes una opció immillorable. Està situat al cor de Sydney Harbour, a The Rocks (on hi ha mercat els caps de setmana), a la zona portuària de la ciutat, on està la famosa Opera House i una de les zones més animades i amb més vida de tota la ciutat. És un hostel molt gran i construït sobre unes restes arqueològiques, the Big Dig (sense afectar-les), s’ofereixen tours gratuïts des del hostel per conèixer la història de les runes.

Ens vam allotjar en una habitació doble amb bany privat espectacular. L’habitació estava completament equipada, amb un llit gran i còmode, tele, aire condicionat, un lavabo que podria ser perfectament d’un bon hotel, tes, cafès, llet i bullir d’aigua… de tot! Això sí, el millor d’aquesta habitació és sens dubte l’espectacular vista que ofereix. Des de la finestra es veu perfectament l’Ópera més famosa del món i de nit, amb les llums de l’habitació apagades i la ciutat encesa és un espectacle.

Les vistes es poden gaudir també des de la gran terrassa que hi ha a l’àtic, des d’on tens una panoràmica increïble de tota la zona. Aquí hi ha wi-fi gratuït, taules i hamaques per prendre el sol. Hi ha fins i tot una sala de jocs amb billar. Tot i que la vida nocturna de la zona és força animada, amb aquestes vistes ens convenç més el pla de fer la cerveseta a la terrassa.

A la planta 1, es troben la recepció (oberta 24h) i la zona de menjador, cuina i sala d’estar, amb wi-fi gratuït també. La cuina, com a quasi tots els YHA que hem anat, que a aquestes alçades ja en són molts, és enorme i perfectament equipada, hi ha de tot! Moltes neveres, molts fogons i piques, tots els estris que puguis necessitar, papereres de reciclatge… i tot i ser un hostel molt gran, hi ha suficient espai per a tothom, al menys els 3 dies que vam ser-hi nosaltres no vam trobar mai les zones comuns massa plenes.

S’organitzen activitats a diari, Ioga gratuït els dilluns al matí a la terrassa, billar gratuït els diumenges a la tarda, sopars de pasta i beguda molt econòmics… mireu els cartells tant a recepció com a la planta 3, fora de la terrassa.

La situació és privilegiada, no només per les vistes, sinó també per que estàs al centre de l’acció, paradetes als carrers del voltant, l’òpera i el famós pont estan a minuts caminant, a la zona hi ha infinitat de botigues bars i restaurants i molt bon ambient. A més el CBD (centre de negocis) està a pocs minuts caminant també i l’estació principal, on para el tren de l’aeroport i des d’on surten busos cap a tota la zona, incloent Bondi Beach.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.