THE RITZ-CARLTON OSAKA
Era el segon cop que ens allotjàvem en un The Ritz-Carlton després del de Hong Kong, que havia deixat unes expectatives gegants i teníem moltes ganes de tornar a quedar-nos en un.
The Ritz-Carlton Osaka es trobar a tocar de l’estació central de trens d’Osaka on hi ha també la parada d’Umeda. És molt fàcil arribar caminant però tot i així ofereixen un transport d’anada i tornada a l’estació per evitar haver de carregar amb les maletes. Nosaltres el vam fer servir per marxar i s’ha de reservar per no quedar-se sense disponibilitat.
Un cop més, tal i com havia passat en l’anterior, ens van reservar una habitació en un dels pisos superior, amb cantonada, i amb unes vistes increïbles a la ciutat d’Osaka. Només arribar ja estava preparada amb un detall magnífic a dins: un parell de les nostres fotografies en els RC anteriors de xocolata amb maduixes, fruita i macarons, deliciós!
Tot i que aquest cop només ens quedàvem una nit, volíem aprofitar el màxim i quina millor manera que passant part de la tarda en la sala màgica que tant li agrada a l’Estel. Teníem inclòs el Club Loung amb accés a un menjador privat amb begudes a totes hores i menjar durant la major part del dia.
Només arribar ja vam fer el dinar amb amanides, el sushi típic d’Osaka que és un pèl diferent que l’habitual, fruites, entrepans, formatges, algun plat cuinat al moment com fideus i alguns dolços de postres. Això sí, cervesa i vi el que volguéssim. Poc després començava l’hora del Afternoon Tea, amb tot de pastes, dolces i salades enfocades al Macha Tea, un té verd típic japonès amb sabor força fort. Aquí vam aprofitar una mica per escriure, per organitzar la resta del viatge i per comprar ja els últims vols de la nostra volta al món, inclòs el vol de tornada a Barcelona!
Sobre les 6 de la tarda, quan aquí ja es fosc, comença l’hora del sopar. Serveixen una varietat més extensa de plats com sopes, carn, peix i gambes i, plats típics japonesos. El súmmum de la nit va venir després del sopar, quan van treure una selecció de postres increïbles on podíem trobar una font de xocolata blanca amb maduixes!
L’hotel en sí segueix els mateixos estàndards que la resta, que tot i que no ens vam allotjar, vam anar a dinar en el RC de Tòquio i vam veure les seves similituds conservant els tons clàssics tant característics amb un servei molt i molt bo. La nostra habitació era molt gran amb una decoració molt clàssica i sofisticada, marca insígnia de la casa.
Concretament aquest Ritz-Carlton té un total de 4 restaurant en una de les seves plantes amb plats molt elaborats. Un restaurant japonès on es pot escollir quin tipus de cuina es prefereix dins del propi local, un restaurant xinès amb una decoració que transporta al gegant asiàtic, un restaurant francès amb cuina més occidental i un pub anglès molt ben aconseguit amb tota la decoració enfocada a la devoció anglesa pels cavalls de carreres.
A més, hi ha l’opció d’anar al gimnàs, a la piscina interior o al petit jacuzzi que hi ha l’exterior de l’edifici. La planta baixa, on hi ha la recepció, és tota de fusta amb les làmpades exuberants de cristalls i amb una botiga de records on es pot comprar merchandasing.
Un cop més, l’experiència al Ritz-Carlton va ser boníssima, en un dels millors hotels de la ciutat sense dubte i per suposat una de les millors cadenes hoteleres que ens hem allotjat mai. Esperem poder-ne provar algun més al llarg del pròxims mesos, tot un plaer!