Search

THE WESTIN MIYAKO KYOTO

The Westin Miyako Kyoto ens va fer de casa durant un parell de dies mentre exploràvem la zona més tradicional de la ciutat, ja que està a poca distancia a peu de Gion, el barri de geishes per excel·lència diríem de tot el Japó.

L’hotel està una mica allunyat del centre però té un bus llançadora gratuït pels hostes que et porta tant a l’estació de tren com al cor de Gion.

Quan vam estar-hi nosaltres estava en plenes renovacions així que tenia varies zones com la piscina o algunes de les plantes tancades de cara al públic. L’habitació però estava en plena forma i era preciosa, espaiosa, molt ben equipada i amb unes vistes a la ciutat que treuen la respiració, una d’aquelles habitacions de la que no sortiries mai. De fet un matí vam demanar l’esmorzar americà a l’habitació i va ser tot un encert. Feia molt de temps que no menjàvem al llit!

El bufet d’esmorzar està a la zona que han de reformar i avui en dia es veu un pel antiquat en comparació a la resta.  Només vam provar l’esmorzar i estava força bé, sucs naturals variats (varietats detox incloses), diferents tipus de pastes i dolços, força varietat de menjar japonès, ous, salsitxes, bacon i amanides, fruites variades, iogurts, cereals, cafè i te. Ens va agradar el detall que a la màquina de cafè hi ha gots per preparar-te cafè per emportar.

Ens va venir de luxe per conèixer la zona de Arashiyama ja que es troba a pocs minuts caminant i és ideal per si es vol visitar d’hora pel matí i trobar poca gent. Nosaltres vam fer-ho per conèixer tots els temples de la zona i passejar pels carrers tradicionals del barri.

El Westin Miyako és un hotel del que marxem amb ganes de tornar i veure’l un cop estiguin acabades les renovacions. El complex de l’hotel és molt gran i tenen espai per celebrar grans cerimònies tan a l’interior com a l’exterior. Ens hi hem sentit com a casa i tot i no haver pogut gaudir de les zones comuns, l’habitació i el tracte són molt genials.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com