Search
Àsia / La Volta al Món / Sri Lanka / Trincomalee

SELVA I PLATJA A TRINCOMALEE

Ben a prop de Trincomalee, una ciutat costera a l’est de Sri Lanka estava la nostra següent parada, la platja de Nilaveli. Allà vam anar a passar un parell de dies en un dels resorts de Uga Escapes, el Jungle Beach. Un resort de luxe a l’estil del anterior, just davant del mar i al mig de la jungla amb cabanyes privades a peu de platja. La nostra experiència AQUÍ.

Vam dedicar un parell de jornades a relaxar-nos a l’hotel, anar a la platja, gaudir de la piscina i del menjar que teníem inclòs tan per dinar com per sopar. Van ser dos dies tranquils i necessaris abans de començar a fer camí cap al sud de l’illa.

L’últim dia vam agafar el tuk-tuk per anar a explorar la ciutat de Trincomalee. Allà vam anar a visitar el temple hindú força curiós, el Bagavathi Sri Pathrakali. És un temple tot ple de estàtues pintades amb colors brillants, figures religioses mesclades amb animals i es troben tan dins com a fora del temple. Els creients que van a resar agafen un coco per fer les oracions davant dels seus deus i un cop acaben surten a fora per llençar-lo amb força contra una pedra perquè es trenqui. Si es trenca, el desig que han pensat i demanat en les seves oracions es complirà.

Per acabar vam anar a veure el Koneswaram Kovil. Un temple que està situat en un penya-segat a l’extrem est de la ciutat amb unes vistes increïbles. Per arribar s’ha de travessar el Frederick Fort de l’època colonial amb tot de cérvols salvatges pel seus jardins i camins interns. Un lloc de pas que no està de més fer-hi parada per veure els cérvols i el mercat que preparen en el carrer principal abans d’arribar al temple.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.