Search

TWIN LOTUS RESORT

Com passa de ràpid el temps quan s’està bé. I és que els nostres quatre dies al Twin Lotus Resort de Koh Lanta han volat. Es tracta d’un resort davant de la platja amb totes les comoditats que ens podem imaginar. Per començar estàvem en una villa increïble amb vistes al jardí, una suite molt ben decorada que ens mostrava uns tocs tropicals amb el bambú i els diferents tons de fustes. Al costat teníem una de les piscines del resort, a la que estàvem pràcticament sols ja que la gent preferia la principal, la infinity pool amb vistes al mar.

A la “nostra” piscina, amb unes rajoles negres que ens van encantar, vam passar tot un matí actualitzant el blog i posant-nos una mica al dia. Per la tarda vam anar a fer-nos un massatge al Spa que hi ha al costat de recepció, un d’aquells massatges que tenen un risc altíssim de quedar-te dormit ja que era íntegrament a l’esquena i al cap. Vam sortir com nous!

Si el que es vol és platja, just a davant n’hi ha una on no hi ha ningú. Una platja d’aquelles que toca caminar per poder-te submergir però tranquil·la. Nosaltres vam fer més piscina encara que durant una estona vam provar l’aigua d’aquest racó de Koh Lanta.

El resort és espectacular. Té una ubicació privilegiada davant del mar i està entre un palmeral amb llac inclòs i les diferents vil·les. Només arribar, ens van rebre amb un buggy que ens va portar a la recepció, un espai obert i envoltat per un petit estany ple de nenúfars, preciós. Ens van rebre amb un gran somriure, una beguda de benvinguda i tovalloletes aromatitzades tot i arribar bastant tard. I és que el personal són tots encantadors.

Quan valorem els hotels, una de les parts més importants, a part de l’habitació i el servei òbviament, és l’esmorzar. En el Twin Lotus no ens va decebre, era un d’aquells bufets complets i contundents. Per començar el cafè, autèntic italià en forma de cappuciono o late. Assortit de pastes dolces, assortit de formates, ous al gust, i diferents plats per escollir i no quedar-se amb gana. Qui ens hauria dit, fa un any i mig quan nosaltres esmorzàvem només un cafè amb llet i com a molt una galeta, que ara ens cruspiríem tot això.    

Una de les nits vam anar a sopar al seu restaurant Barracuda Beach a peu de platja, amb un ambient molt distés i agradable escoltant les onades a pocs metres. Ens va encantar passar aquests fantàstics dies al Twin Lotus, un d’aquells llocs dels que no sortiries en tots els dies, ideal per relaxar-se a la platja o a les piscines i agafar-se un temps personal de desconnexió.