Search

El Volcano Island Paradise és un homestay a uns 10 minuts de cotxe del Mount Yasur. És casa del Morris, la Susie i els seus 6 fills i hi tenen bungalows de fusta per llogar als turistes. El Morris es cuida del manteniment dels bungalows i el jardí i la Susie dels menjars. És un complex de petits bungalows de fusta fets per ells mateixos, molt rústic i amb molt d’encant. Recordar que el trasllat al aeroport no està inclòs en el preu i són 40€ per trajecte, gens barat. Durant el camí cap als bungalows es para en el mercat central de la ciutat, on es poden comprar snacks, aigua que no n’hi ha al homestay i alguna cosa de menjar per endur-se. Aquí es veu a la gent local que cultiva sobretot les seves verdures per vendre-les al mercat.

Nosaltres teníem el bungalow gran amb bany privat. S’ha de tenir en compte que tots aquests allotjaments estan enmig de la seva i en una zona on la gent viu en unes condicions molt diferents a les que estem acostumats. No es poden esperar estàndards occidentals dins la selva en un arxipèlag perdut del Pacífic. Tenint això en compte el lloc està molt i molt bé, s’ha de tenir present d’embolicar molt bé el menjar dins el bungalow, ja que nosaltres vam tenir intrusos que se’ns van menjar el que portàvem. Això sí, teníem vàter occidental amb dutxa amb aigua corrent i mosquitera al llit.

Els àpats els cobren a part, menys l’esmorzar que s’inclou al preu del bungalow. Després de comparar amb altres viatgers que vam trobar-nos al volcà, els preus del Morris i la Susie són els més assequibles i està força bé. Els esmorzars amb fruita natural, pa casolà boníssim i nutela (amb això ja ens havien guanyat), entre altres. Per dinar i sopar el menú depèn del que hi hagi disponible, vam menjar carn i peix sempre acompanyat d’algun tipus de verdures i arròs.

El millor de tot és però les vistes privilegiades al volcà que queda just davant el menjador i també del nostre bungalow. Està tan a prop que el sents rugir, per la nit et pot arribar a despertar. A més, quan es veu el cel il·luminat de color vermell amb el contrast de la negra nit és realment espectacular.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com