Search

WASHINGTON HILTON

Allotjar-se en un Hilton és sinònim d’un bon servei amb una bona habitació i en una bona ubicació. El Washington Hilton no ha estat menys i compleix amb creix tots els requisits bàsics d’un hotel de categoria.

Aquest gran edifici en forma d’onada està ubicat a molt a prop de Dupont Circle, el qual es pot anar perfectament caminant per agafar el metro o sortir per alguns dels seus carrers plens de bars i restaurants. És una zona agradable i en una avinguda gran per passejar tranquil·lament.

Aquest Hilton és especial perquè és on s’acostumen allotjar els presidents que venen a la capital americana en visites oficials i està preparat per allotjar o fer alguna de les gal·les amb sopar amb el president dels Estats Units.

Nosaltres ens vam quedar un parell de dies en una suite impressionant a la planta superior, amb un menjador gegant, amb cuina americana i una habitació doble espectacular, com si fos un apartament sencer. Ens van donar accés al lounge el qual vam fer servir per esmorzar els dos dies d’estada. A més, també es pot anar durant la tarda per menjar alguna dels plats que preparen per sopar com amanides, pasta o entrants bàsics.

S’ha de dir que la gran majoria dels hotels a els Estats Units no tenen l’esmorzar inclòs, és una pràctica molt habitual tot i que no ens agradi. Nosaltres per això no vam tenir problemes amb aquest lounge i vam poder esmorzar bé.  

A més a més a dins de l’hotel hi ha un restaurant i un bar on fer la copa per la nit o esmorzar pel matí. Hi ha gimnàs, un jardí amb taules per prendre alguna cosa al sol i una piscina exterior oberta segons la temporada de calor.

Va ser curiós veure en un dels passadissos de la planta inferior, al costat del hall on s’organitzen les cerimònies, les fotos de tots els presidents dels Estats Units i algunes personalitats que han passat per l’hotel.

Un autèntic encert passar dos dies en un hotel tan històric com aquest a la capital del país. Per ser sincers se’ns va fer curt i ens haguéssim quedat una nit més. Ara ja ho sabem per la pròxima ocasió!