Search

WHITE GRASS OCEAN RESORT

El White Grass Ocean Resort és el millor resort de l’illa, tot i que no es poden esperar grans luxes a Tanna (al menys de moment) aquest hotel és ideal per conèixer la costa oest i descansar, que després d’uns dies dins la selva ens mereixíem un caprici.

És un resort de bungalows, perfectament equipats i amb totes les comoditats. Tots amb una terrassa exterior. El nostre estava a segona línia de mar i tenia un llit de matrimoni, un individual i un bany molt gran i complet amb aigua calenta! Sí, a Tanna l’aigua calenta és tot un luxe i tot i que fa calor, a les nits refresca i una dutxa calenta s’agraeix molt.

El complex consta d’un edifici principal on està la recepció i el restaurant i zona de bar, una piscineta a primera línia de mar i tota la zona enjardinada on, separats per caminets, es troben tots els bungalows, tots mirant al mar i repartits en dues fileres.

A la zona de l’hotel no hi ha res més que cases dels locals i algun allotjament més així que hi ha poca opció gastronòmica a la zona però a White Grass ofereixen tant dinars com sopars, a més de l’esmorzar que està inclòs al preu de l’habitació. El seu menjar és molt bo però també és car, i és que a Vanuatu els preus semblen no quadrar amb la realitat del país.

És un bon lloc per venir a conèixer els Blue Holes, dos formacions ben a prop de la costa on es poden veure grans quantitats de peixos i esculls. Són de molt fàcil accés des de l’hotel, on presten tot l’equip per poder fer snorkel.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com