Search

WHITE HIMAL HOTEL

El White Himal Hotel ha estat l’hotel que més temps ens hem quedat de tot el Nepal i ens hem sentit com a casa, molt ben acollits.

Està ubicat just al centre de Pokhara, on es mou tot l’ambient turístic de la ciutat. Nosaltres hem estat 4 dies abans de marxar de ruta pels Himàlaia i hem aprofitat per fer totes les activitats que hem pogut des d’aquí.

Es troba pràcticament en el carrer principal i esta tot accessible a peu. Restaurants, agencies de tours, cafeteries i botigues per comprar roba o aliments.

A l’entrada està la recepció on et donen la benvinguda abans de pujar a les habitacions. La nostra donava al costat del darrera amb les muntanyes i el llac de fons, molt bonic. Cada matí ens llevàvem amb el cel ple de cometes de les desenes de parapents que es llencen des de dalt. Nosaltres vam tenir dos llits però no ens suposa cap problema, de fet també tenen habitacions dobles però donen a la part del davant.

L’esmorzar es serveix a primera hora a la plant principal. Vam trobar una mica pobre pel nostre gust perquè hi havia varies opcions locals però a nosaltres no ens entra gens recent llevats. Ens van comentar que estaven preparant una àrea per fer ous al moment i alguns opcions occidentals més. De totes maneres les torrades, alguns croissants, suc i cafè no ens ho treia ningú.

 A dalt de tot tenen una terrassa amb unes vistes increïbles  tota la ciutat, al llac de Pokhara i a les grans muntanyes de fons. Una vista magnifica que volíem aprofitar per fer volar el dron i tenir algunes fotos però que no vam poder a causa de tenir l’aeroport massa a prop.

Quatre dies al White Himal d’allò més còmodes, amb un tracte admirable de tots els treballadors. A més vam poder guardar les maletes grans quan vam marxar de trekking sense problemes.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com