Search

XUAN HIEN RESORT

El Xuan Hien és un petit resort situat molt a prop d’una de les platges més maques de Phu Quoc. Es troba a la mateixa carretera que arriba fins la platja i és molt còmode ja que ells mateixos t’acompanyen i et venen a buscar cada cop que es vol anar fins al mar.

El personal és d’allò més agradable, començant per la Le Huyen que s’encarrega de que tota l’estada vagi sobre rodes. És un resort completament nou i ens va donar la sensació que nosaltres mateixos estrenàvem les habitacions. Són com uns bungalows que rodejant la piscina, amb uns llits molt amples i uns banys a la part del darrera molt grans. Tenen tv amb pantalla plana, wifi que funciona bé i mini bar on proporcionen aigua i begudes a diari.

Cada matí es serveix l’esmorzar en el seu restaurant. És un esmorzar completament asiàtic, amb arròs i fins i tot noodels i pollastre si un vol. Nosaltres ens vam conformar amb ous ferrats i pa amb mantega, més clàssics diguem. Tenen sucs i cafè vietnamita, que com a la resta del país, és un cafè fort, difícil d’acostumar-se.

Allà mateix vam poder llogar una moto (200 mil/dia) per moure’ns lliurament per la zona i poder anar a menjar a diferents restaurants que hi ha a prop. Tot i que ells mateixos serveixen sopar, no el vam arribar a provar perquè el preu ens va sembla massa elevat.

En definitiva vam passar una genial estada en aquest hotel, el millor dels nostres dies a Phu Quoc. Tenen servei de transfer inclòs, que ens van venir a buscar a l’aeroport a l’arribada i ens van deixar a la ciutat principal el dia que vam marxar, tot un detall!